Senaste resultaten från Stryktipset - Liveresultat

Stryktipset Resultat

Välkommen till den ultimata platsen för Stryktipset resultat! Här hittar du de senaste Stryktipsresultaten och vinnande raderna från Stryktipset. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt för att säkerställa att du alltid har tillgång till de senaste resultaten och historik över tidigare omgångar i Stryktipset.

Stryktipset lördag, 20 juli (2024)

Omsättning: 473545,00 kr

Jackpot: -

Stryktipset Resultat lördag, 20 juli (2024)

#

Match

Tecken

Resultat

Odds

Procent

Statistik

1

Brommapojkarna-Hammarby

Allsvenskan

_

_

2,60 - 3,65 - 2,55
52% - 22% - 26%
2

Örebro-Örgryte

Superettan

_

_

- -
47% - 26% - 27%
3

Molde-KFUM Oslo

Eliteserien

_

_

1,46 - 4,90 - 6,00
46% - 24% - 30%
4

Sarpsborg-Brann

Eliteserien

_

_

4,20 - 4,25 - 1,73
43% - 27% - 30%
5

Club Brügge-Royale Union SG

Supercupen

_

_

2,30 - 3,50 - 3,00
43% - 28% - 29%
6

HJK Helsingfors-Haka

Veikkausliiga

_

_

1,42 - 4,50 - 6,50
45% - 25% - 30%
7

Oulu-Ekenas Idrottsforening

Veikkausliiga

_

_

1,66 - 3,70 - 4,35
45% - 26% - 29%
8

Akureyrar-Vikingur

Urvalsdeild

_

_

3,65 - 3,90 - 1,80
44% - 27% - 29%
9

Kopavogur-IF Vestri

Urvalsdeild

_

_

2,40 - 3,65 - 2,50
43% - 26% - 31%
10

Moss-Kongsvinger

1st Division

_

_

2,35 - 3,60 - 2,70
45% - 26% - 29%
11

Raufoss-Stabæk

1st Division

_

_

2,90 - 3,75 - 2,15
44% - 26% - 30%
12

IK Start-Vålerenga

1st Division

_

_

4,40 - 4,30 - 1,60
45% - 25% - 30%
13

Lugano-Grasshoppers

Super League

_

_

1,67 - 4,00 - 4,50
44% - 28% - 28%

Tidigare Stryktipset Resultat.

Här listar vi historiska resultat, utdelningar och kuponger från Stryktipset. Om ni vill se Stryktips resultatet från tidigare veckor så kan ni enkelt välja vilken vecka ni vill analysera. Vi uppdaterar den här sidan löpande och publicerar nya Stryktips resultat så snart varje omgång är avgjord. Här hittar ni de senaste Stryktips resultaten så att ni enkelt och smidigt kan rätta Stryktipset. Vi hoppas att det blev 13 rätt!

Hur rättar du Stryktipset?

För att rätta Stryktipset behöver du jämföra din spelkupong med de officiella resultaten som publiceras av Svenska Spel. Varje vecka presenteras resultaten här på vår sida, vilket gör det enkelt för dig att se hur många rätt du fått. Vid 13 rätt vinner du den högsta utdelningen, men även 10, 11 och 12 rätt kan ge vinster beroende på omsättningen och antalet vinnare. För att rätta din kupong, jämför varje matchutfall med din rad och räkna antalet rätta tecken. Resultaten uppdateras i realtid så snart de är tillgängliga från Svenska Spel.

Stryktipset: Så fungerar det

Stryktipset är ett klassiskt spel från Svenska Spel där du tippar utgången av 13 fotbollsmatcher, oftast från engelska ligor och svenska serier. Du kan välja att spela enkelrader eller systemspel, vilket ökar dina chanser att vinna. För varje match kan du tippa på hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2). Vinsterna delas ut baserat på hur många rätt du har och antalet vinnare. Varje vecka publicerar vi de senaste resultaten och vinnande raderna här på vår sida, så att du alltid kan vara säker på att få de mest aktuella resultaten.

Enkelrader vs Systemspel

Enkelrader innebär att du tippar en rad med 13 matcher utan några extra val. Detta är det enklaste och billigaste sättet att spela, men det innebär också lägre chans att vinna jämfört med systemspel. Systemspel innebär att du kan täcka fler möjliga utfall genom att använda fler än ett tecken per match. Det ökar dina chanser att få 13 rätt, men kostar också mer. Systemspel är populärt bland de som vill öka sina vinstchanser genom att gardera vissa matcher.

Hel- och Halvgarderingar

Helgarderingar och halvgarderingar är strategier som används för att öka vinstchanserna i Stryktipset. En halvgardering innebär att du väljer två möjliga utfall för en match, till exempel 1X eller X2, vilket dubblar dina chanser att få rätt på den matchen. En helgardering innebär att du täcker alla tre utfall (1X2), vilket garanterar att du får rätt på den matchen, men kostar mer att spela. Dessa strategier används ofta i systemspel för att maximera vinstchanserna.

Så här fyller du i din kupong

Att fylla i en Stryktipset kupong är enkelt. Börja med att hitta denna veckans aktuella kupong så ser du vilka 13 matcher du kan tippa på. För varje match, markera ditt val: 1 för hemmaseger, X för oavgjort och 2 för bortaseger. Om du vill använda halvgarderingar eller helgarderingar, markera fler än ett tecken per match. När du är nöjd med dina val, lämna in din kupong online på Svenska Spel eller en auktoriserad återförsäljare. Om du lämnar in en fysisk kupong är det viktigt att du sparar en kopia av din kupong så att du kan rätta den mot de officiella resultaten.

Systemspel

Många spelare på Stryktipset hoppas på 13 rätt genom att spela enkelrader, där varje rad markeras med 1, X eller 2. Du kan välja att spela flera rader med olika kombinationer på detta sätt, men du kan också systematisera ditt spel genom att använda halv- eller helgarderingar för specifika matcher. Systemspel ger dig möjligheten att skapa fler rader på en och samma kupong, vilket ökar dina chanser att vinna. Även om insatsen blir högre, kan välgenomförda analyser göra systemspel mycket lönsamma. Låt oss titta närmare på de vanligaste typerna av systemspel som erbjuds.

M-System

M-system är en populär metod där du kombinerar halvgarderingar, helgarderingar och spikar för att bygga dina rader. Maxgränsen per kupong är 41 472 rader (4 helgarderingar och 9 halvgarderingar), vilket innebär att det finns en övre gräns för hur omfattande system du kan skapa. För att beräkna antalet rader och den totala kostnaden multiplicerar du helt enkelt antalet garderingar. Till exempel, om du använder sex halvgarderingar och sju spikar, får du 64 rader, vilket kostar 64 kronor. Du kan hitta detaljerade M-systemkombinationer och deras kostnader på Svenska Spels hemsida eller på Stryktipskupongen.

R-System

R-system, eller reducerade system, är utformade för att minska antalet rader och därmed kostnaden för ditt spel. Med ett R-system får du en delmängd av ett M-system, men med färre rader och en lägre insats. Detta innebär dock också en lägre chans att vinna jämfört med ett fullständigt M-system. På Liverattning.se eller Svenska Spels hemsida kan du hitta specifika nyckelrader för ditt reducerade system. Det är viktigt att förstå vilka garantier ditt system erbjuder; R-system kan garantera antingen 10, 11 eller 12 rätt beroende på hur det är utformat.

U-System

U-systemet är ett annat typ av reducerat system där du sätter utgångstecken på dina garderingar. Detta ger dig större kontroll över hur tecknen fördelas på nyckelraderna. Om dina utgångstecken och de ogarderade matcherna ger vinst, garanteras du alltid 13 rätt. U-systemet kan vara en kraftfull strategi för att öka dina vinstchanser, samtidigt som det håller kostnaderna nere jämfört med ett fullständigt M-system.

Strategier och Tips för Stryktipset

Att vinna på Stryktipset handlar inte bara om tur; genom att använda rätt strategier kan du förbättra dina chanser avsevärt. Här delar vi med oss av analyser och insikter som hjälper dig att fatta mer informerade beslut när du tippar. Från att analysera tidigare resultat till att förstå lagens form och externa faktorer som väder, finns det många aspekter att överväga för att optimera dina spel.

Analysera Tidigare Resultat

En effektiv strategi är att analysera tidigare Stryktipset resultat. Genom att studera historiska data kan du identifiera mönster och trender som kan hjälpa dig att förutse framtida matchutfall. Titta på lagens prestationer i tidigare matcher, deras styrkor och svagheter, och hur de presterar mot specifika motståndare. Att använda denna information kan ge dig en fördel när du fyller i din kupong.

Form och Statistik

Att förstå lagens form och statistik är avgörande för att göra informerade val i Stryktipset. Form hänvisar till hur bra eller dåligt ett lag har presterat i sina senaste matcher. Statistik inkluderar mål gjorda och insläppta, bollinnehav, skott på mål och andra relevanta data. Genom att kombinera form och statistik kan du få en mer komplett bild av varje match och öka dina chanser att tippa rätt.

Väderförhållanden och Skador

Väderförhållanden och spelarskador kan ha stor inverkan på matchresultat. Regn, snö eller extrem värme kan påverka spelplanens skick och lagens prestationer. Skador på nyckelspelare kan också förändra dynamiken i ett lag och dess chanser att vinna. Genom att hålla koll på tidigare omgångar, lagens skadelistor och nyckelspelare kan du göra mer informerade val när du fyller i din Stryktipset kupong.

Vanliga Frågor om Stryktipset Resultat

Här svarar vi på de vanligaste frågorna som spelare har om Stryktipset och resultatet. Från hur utdelningen beräknas till vad som händer vid inställda matcher, ger vi dig all information du behöver för att förstå spelet fullt ut. Om du har fler frågor, tveka inte att kontakta oss eller Svenska Spel.

Utdelningen i Stryktipset beräknas baserat på den totala omsättningen och antalet vinnare i varje vinstgrupp (10, 11, 12 och 13 rätt). 

Ju färre vinnare, desto högre utdelning. Svenska Spel tar en del av omsättningen som avgift och resterande summa delas mellan vinnarna. Resultaten och utdelningen publiceras här på vår sida så snart de är tillgängliga.

Om en eller flera matcher i Stryktipset ställs in eller avbryts, avgörs utfallet av dessa matcher genom lottning. Svenska Spel använder en metod där varje möjligt utfall (1, X, 2) får olika stor chans att väljas beroende på favoritskap. Detta garanterar att spelet kan rättas även om inte alla matcher spelas som planerat. 

Information om resultatet för inställda matcher och resultat av lottningarna publiceras på vår sida.

Joker är ett tilläggsspel som du kan spela tillsammans med Stryktipset. För en extra kostnad kan du välja att delta i Jokerdragningen, där du kan vinna stora summor oberoende av ditt resultat i Stryktipset. 

I Joker spelet gäller det att matcha siffror i rätt ordning. Resultaten för Joker publiceras samtidigt som Stryktipset resultaten, vilket gör det enkelt för dig att rätta båda spelen samtidigt.

Varje rad på Stryktipset kostar 1 krona. Man kan skapa singelspel och på så sätt är den billigaste Stryktipsraden 1 krona. Många väljer däremot att skapa systemspel där man inkluderar halv- och helgarderingar för att öka vinstchanserna. För varje halvgardering så dubblas insatsen.

Historiska Stryktipset Resultat och Statistik

Djupdyk i historiska data och trender i Stryktipset. Genom att analysera tidigare resultat och utdelningar kan du få värdefulla insikter som hjälper dig i ditt spel. Här presenterar vi lite information om några av de mest minnesvärda vinsterna i spelets historia.

Största Vinster Genom Tiderna

Stryktipset har delat ut några enorma vinster genom åren. Den största vinsten någonsin var över 20 miljoner kronor, vilket skapade stor uppståndelse bland spelare och medier.

Vinnande Strategier

Genom åren har vissa strategier visat sig vara särskilt framgångsrika i Stryktipset. Vissa spelare föredrar att använda matematiska modeller, medan andra förlitar sig på kunskap om fotbollslagens form och prestationer.

Hur du Förbättrar Dina Vinstchanser

Att förbättra dina vinstchanser i Stryktipset handlar om mer än bara tur. Genom att följa några grundläggande tips och råd kan du öka dina chanser att få 13 rätt. Här delar vi med oss av praktiska tips för att maximera dina vinstchanser varje vecka.

Undvik Vanliga Misstag

Många spelare gör vanliga misstag som kan minska deras chanser att vinna. Ett vanligt misstag är att alltid spela samma rader utan att ta hänsyn till lagens form och skador. Ett annat är att inte använda systemspel när det är lämpligt. Genom att vara medveten om dessa misstag och undvika dem kan du förbättra dina odds avsevärt.

Använda Tippningssidor

Att använda tippningssidor och experttips kan vara ett bra sätt att förbättra dina chanser i Stryktipset. Många sidor erbjuder analyser, statistik och rekommendationer baserat på omfattande data. Genom att ta del av dessa tips kan du göra mer informerade val och öka dina chanser att få rätt på fler matcher.